A moment like this

Everything changes, but beauty remains
Something so tender I can't explain
Well I may be dreaming but till I awake
Can we make this dream last forever
And I'll cherish all the love that we share

A moment like this
Some people wait a lifetime
For a moment like this
Some people search forever
For that one special kiss
I can't believe it's happening to me
Some people wait a lifetime
For a moment like this

Could this be the greatest love of all
I wanna know that you will catch me when I fall
So let me tell you this
Some people wait a lifetime for a moment... like this!



Fulllt!!

Idag vaknade jag halv 6 på morgonen. Stadium här i göteborg skulle ha premiär. Så jag stack dit och bessi stannade hemma och sov. JAg köpte en jacka, en nike tröja en t-shirt till bessi och en adidas t-shirt till mig. Det var kaos där inne alltså. alla slogs och sprang runt. Det var heeelt fullt i affären. Har inte varit i skolan på 2 dagra på grund av att jag skulle plugga. men nej har inte gjort det. har haft för mkt i huvet. Sov i frölunda men nu är jag i lövgärdet. skit jobbigt och åka runt. Mamma håller på söka lägenhet till mig. det blir skönare och kan slapna av mer. Ska hämta syrran senare, nu ska jag ta en dusch och slappa lite. sen plugga ioch sen hem till bessi, ska hjälpa han med lite grejer..  Nu lyssnar jag på svartingarna som är så jäkla bra. hahaha.



Magic System


Wesh endir hachkak rijali
Yadelali
Wesh li tafini rali
Yadelali
Wesh endir hachkak rijali
Yadelali
Wesh li tafini rali
Yadelali


Bara slappar.

Sitter i sängen och bara softar.Äter nachos. nått jag aldrig gjort innan. tyckte inte om det, nu helt plötsligt gör jag det. Men dem smakar helt annorlunda. Tittade på Desperate Houswives nyss. Jag kan asså inte tröttna på den serien.oh längtar till Dirty, SExy, Money imon.. Bessi är ute med sina vänner. jag har försökt o plugga lite men just idag. min hjärna funkar inte. Tippade lite men det gick inte så bra, matcherna är inte slut men har redan vissa fel. Och bessi förlorade ja! så klart!! Imon kommer mami. vet inte om jag ksa till skolan behöver vila mig lite :) men palla med familjens skitsnack efter haha. därför vill jag flytta så fort såmöjligt. och det kommer snart,, no hurry. Nu ska jag kolla lite på tv. och försöka plugga lite till. kanske spela lite playstation eftersom man inte har något annat att göra. Jobb imon. damn va jag känner mig stressad.




Soft dag!

Idag var det soft i skolan, vi hade inget att göra typ. vi fick ett uppdrag. Jobba med olika turismföretag!!. Vi fick svenska mässan. Nancy, Rebeckerish, Sandra och jag. Vi satt i ett klassrum och kollade på parlamentet. haha sjuka svenska alltså. jag dog av flabb fan. Har så mkt att göra nu innan det e lov. på fredag i alla fall e det engelska och svenska prov.  Igår var jag hemma hos Fatima och pluggade. Vi satt och skrattade mest. men vi pluggade ganska mkt. Kunde nästan inget, sen stack jag till bessi och så sov vi där. Har letat efter lägenhet. eller inneboende. Hittade en på avenyn, men gillade inte alls den. så mamma komemr imon så ska vi kolla på en annan. den är ganska dyr men men, det behövs verkligen. Nu ska äta och så ska jag till stan med besss

Vilken drööööööm :) haha

Orka med plugget asså. jag mste lugga ihjäl mig. egentligen stressar jag upp mig själv. men det måste jag göra annars lämnar jag allt ill sist då blir det knas asså.Har varit hos Yani sen kl4 eller5. har inte orkat gå ut alls. så har inte träffat bebisen. Jag gick till skolan idag hade utvecklingssamtal. Allt gick som väntat. bra så klart. bara att jag pratar lite mkt på matten. Det är nancys fel haha :P. Sen slutade vi så jag gick tillbaka till bess. och somnade tills kl 3. skönast.. Drömde sjukaste drömmen. Jag o Leyla. aduu vi hade roliggggggggggggggt vi 2 tillsammans.  hon tror jag tänder på henne nu. haha. Ska sova nu snart. är ganska trött.




Just let me give you real street shit,
to ride in yo' shit with
Recline yo' seat, rewind this heat
Keep bouncin up and down these streets
So nod yo' head


 
tjockiiis

Jag för 2 år sen. när jag va en liten tjockis

Skön måndag

Sov hemma hos bess. Han kom lite efter jag hade skrivit inlägget igår,. Vi kollade på filmen, det tog nästan 3 timmar när den var 1,30 lång. adu undra varför.. Finns många anledningar. haha. Vi pausade den, den hackade, stängdes av blablabla. Den 14 fyllde jag o bebisen 19 månader, Han gjorde mig arg sen kom han med finaste blomman. Sötast är han. Nu sitter jag hos Yani ba softar. ska träffa bebisen sen så klart. Just det vi vann 483 kr på oddset. från 50.. FEEEEEEEEEET..

love

December 2007


Bilder!

Bilderna från i lördags

födelsedagsbarnet

Födelsedagsbarnet!

Yanis födelsedag

På födelsedagen.

Alla var fixade haha. not me.

Damn, no comments

jag och jenny

Jag och jenny
vi dansar lite
Dansade

dansar

Och dansar..

Yani

Tårtan

syrran med Yani

Syrran och yani
haha

Haha dem försökte och dem lyckades.

Skolan!

Hemma hos bebisen nu, han är ute och träffar nån kompis. Skit trött, har väntat länge nu. hoppas han komemr snart, fan har ingen mobil heller så jag kan skälla på honom :P. Helgen har varit ganska bra. I fredags va jag o bess i frälunda softade käkade massa skit och sov med varandra :). Å lördag va det  fest, hos min pappa fast han var inte där han var i turkiet med nån komppis. lyx den jäveln. haha. PÅ festen va rdet massa folk, vi dansade drack ihjäl oss, ändå blev jag inte full skit konstigt hehe. sen stack alla o festade och så stannade jag hemma med barnen. som vanligt BARNVAKT, men dem var snälla denna gången, konstigt men dem var snälla. Skulle ha åkt till Halmstad i fredags men det blev inte så. ekonomin är kaos just nu. Men beklagar ännu en gång. Ibbe hade realease party i lördags, hoppas ni hade kul. GRAtttis för skivan. Nu ska jag titta på en film, Taken, den säg vara bra, Lilli säger det. <- bessis mom. Hon vakna nyss haha, bröderna sitter o pratar to much.. yeah yeah. imon sätter jag in bilder från helgen..

Alltid Trött

Nu är jag hemma hos min kusin  i Partille. har varit här etttag. var inte i skolan idag eller igår. Har varit aldelles för trött. Igår sov jag tills kl halv 5 och idag till halv 3. Ovanligt haha. Saknar Tatli,familjen och Guitarr Hero haha, jag äger på den :P. Nu ska jag nog till frölunda och sova där. Där är man ensam och dete  fett skönt. Kan plugga och sånt har ju prov på Torsdag. Och måste lämna in Analys.. Fett jobbigt. Nu ska jag sno med mig lite mat från kussen haha.Bessi är hemma, säkert hos mohammed nu. Han har sovit hos mig 2 dagar i rad s¨jag tror inte han ska sova med mig idag. :( men hoppas han kommer anyway. Nu måste jag packa lite kläder för jag ksa jobba imon. Terminen är snart slut, så behöver inte jobba på ett tag. men måste hitta ett annat jobb, så jag kan köpa mig en massa skor. haha.

Gbg!!

Klär på mig, ska åka tillbaks till göteborg idag. vi 7 tiden. JObbigt, men det ska bli skön o träffa bebisen. Imon fyller min pappa år, men han är i Turkiet så jag slipper ge han present haha. Den 14 fyller lilla Dilara 1 år och mina systerbarn oxå någon dag efter

. nathali och anthony

Nu ska jag gå o träffa anita som har fuckut mitt huvud idag och igår. haha


Hos Lel

Nu sitter jag hos lel och Fatma. vi kollar på film vi har hyrt 3 styckna, vi sitter här o skrattar fatma hotar mig som vanligt och leyla, äter bara. Jag bjuder på en bild på FAtma och hennes fästman. Gulliga :)


JÄtte söta e dem
Seyhan och Fatma

Gamla Tider, Gamla Bilder

Alla bilder här e så gamla

ULI

Jag och brosan, Jag  var 15 år.

Älskar dig Aurii

Aurora, Kussen, Älskar idg och saknar alllt med dig, till och med din lilla tå.!! (L)

Svartingarna i parken :P

Aida, jag och Eli. Svartingarna, Fiori och CArro gungade. Sjuk dag.

HAHA

VARFÖÖR?? ska du störa mig när jag sover,, hahah (L) LEL'

Hos ana

Gul, jag o YO.. Vi hade det bääst

Hos ana, Gamla tider'

Yo och Nebbi. Galna chicks

Gamla tider

Gul, Lel och Ham. HAHa Orka kasta ägg :P

TIder.. älskar dig

Yo y Amor, Tider !! haha love u

Jag o bebisen på väg till amsterdam

På väg till Amsterdam på min födelsedag. BÄÄÄSt var det.. LOVE UU


Hamidita

A du, nu har jag en ny blogg, vet inte men hade bara lust att göra en. Är i Halmstad nu, idag har det itne alls varit en bra dag. Otur hela dagen. Försov migg till första lektionen, Skulle ha prov men läraren dök aldrig upp, tåget var försenad en halvtimma, åengarna räkte inte till biljetten och några grejer till. KAOS. Kom från Lel för en stund sen. Vi spelade Guitarr Hero, men ingen av oss var på humör alls. Vi var nere och ganska ledsna. Fatma mådde dåligt och ibbe var knäpp :P hehe. Nämen det vär ingen dag man skulle ha kul på. Bebisen är i Göteborg, denna gången hängde han inte med, men jag hoppas han kommer imon. Saknar lilla djävulen. Pappa åker till Turkiet imon, tvär roligt fan. Vill åka dit men absolut inte med honom. Det är som att ta självmord. Nu ska jag lägga mig, och bara sluta tänka på massa. Det behövs, jag hoppas det blir en bättre dag imon, ändå om jag vet att det inte kommer att bli, hoppas Bess kommer ner. Hatar att åka själv till Gbg det är sååå trist.


Beklagar Verkligen


RSS 2.0