Alla använder samma ingång i livet och samma utgång.

Ja nu är jag hemma hos diana,softar lite dricker kaffe,pratar.. BEssis föräldrar har kommit hem, igår natt. helt bruna och fräscha,, Fan va soft, vill också utomlands.men trot inte det blir nått. MAn måste planera, för man har så mkt att ta hand om här först.

Dem berättade hur skönt det  var där borta alltid folk ute, trevliga hälsar, uumgås. Här i sverige e det annorlunda,alla lever sitt liv och har nästan ingen tid att umgås, eftersom man måste jobba,ta han dom räkningar.
Men det jag inte fattar är, om man inte h ar tid att umgås och har roligt. Hur har man tid att snacka skit.? Men det går inte att undvika, rykkten och skitsnack finns överallt, det följer efter. Men men, dete bara att skita i folk och leva med sina nära o kära..Det e bäst :P
Det är inte så nån har snackat skit,men satt och tänkte på det innan.

I alla fall, imon jobbar jag. Hotellet är tydligen fullbokad. Så det gäller att vara utvilad och mätt, för att kunna orka.

Åkte tills stan igår träffade mamma som kom från halmstad. PÅ vägen såg jag U2 scen...OMG va fettt. nu ångrar jag mig att jag inte köpte biljetter...Skitsamma kollar det på youtuube haha....Nu ska jag dricka min kaffe och fortsätta softa.. Laurita, dianas dotter har somnat. Hon har börjat gå lite och klättra som en liten apa... Sötast. det är så roligt att följa en liten bebis utveckling och upppväxt...

Aja puuuusssssss


Gullungen

LAuri



gammal Bild

"Folk skulle ha me fritid, om det inte var för alla fritidsaktiviteter som tar tid." - Peg Bracken

Ja, det har hänt mkt det sista tiden. bebisen har varit i Albanien coch Kosovo, jag har fått jobb på hotell, inte bara sommarjobb. ;)... Jag har varit sjuk, haft tandvärk och värsta allergin, men nu e allt bra. Hemma själv i hammarkullen, eftersom bess är hos Moe och hans föräldrar är utomlands...

Fan det var varmt idag lite, när man itne satt på moppen. Jag o bess åkte med moppen till angered och åt Mc, sen åkte vi runt på såna övergivna vägar. haha vi såg kor och hästar det var roligt.. 
Nu ska jag ner och spela lite fifa, försöka  vinna över manchester, det går bara inte haha... BYEEe



Gjorde ett test....

Din personlighetstyp:

Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.

 

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare.

 

Personlighetstypen passar mig faktiskt haha,..



RSS 2.0