"Ett huvud utan bekymmer, finns bara på en fågelskrämma"

Ja har  jag börjat skolan, skit kul. slippper man sova alla dagar man inte jobbade.. Det började bra och det är bra, undra hur länge det komemr vara det. Som många kanske vet så tröttnar jag på grejer jävligt snabbt..
Har inte gjort så mkt på sistånde förutom att jag har varit i halmstad lite då och då. Göteborg har jag tröttnat på för länge sen.

Just det jag har börjat italienska skiiiiiiiit kul. har gått i det innan men som sagt tröttnade jag haha. men nu ska jag inte göra det . NU ska jag fan ta studenten. OM jag inte dör innan. Enligt mayafolket kommer jag ju göra det.
Har tnkt mkt på det faktiskt, sånt har ite intresserat mig innan, men nu,........ vet inte riktigt vad jag ska tro på, det händer så mkt i världen. INdonesien här om dan, svininfluensan, POlarisen, erregud. VI kommer dö!!!!! Kanske inte 2012 men det kommer så småningom. FAN jag har täkt på det många dagar nu.. Det går bara inte bort från mitt huvud... FUULLLL av bekymmmer.

2009 DAMMMMMMMNNNNNNNNN. Flera småflickor har våldtagits, stora bränder, backaplan helt flippat. sånt här har alltid funnits men tror inte så här ofta och mycket som det händer just nu.

Aja jag lämnar det innan jag börjar tänkaa massa igen. Min krabbkompis ska gifta sig om 2 veckor, mkt att planera och mkt att förbereda... Så vi få se om ja kan dra till halmstad idag o hjälpa till litei deras nya lägenhet.
Jag har hittat klänning för 1000 på åhlens city. Måste gå och testa den, ifalla den e stor så får jag fixa det. för jag ska fan ha den. Det är lite svårt nu att få grejer o passa på den här lilla kroppen men det fixar sig.. Nu ska jag plugga, lika bra ;)

PUSSS HAJ

RSS 2.0