Me against the world

Tillbaka till den fattiga Göteborg. Det var så soft i Halmstad. Idag vaknade jag sent, glömde ändra på klockan. Men i alla fall, sätter in bilder sen från förrigår, och skriver lite om dagen.. Nu ska jag ätaaaaaaaaaa i Bamba. JAR ÄR 19 nuu.. yippy...... OPS INgen skillnad ;)

HALMSTAAAAAAAAAD

Nu så är man i halsmtad, här sitter jag på min gamla data med en Xcider i handen. det känns så skönt att vara här. Det e jag och bess, för mamma är i Stugan med gabi o Patrik. Dem lämnade en lite present på sängen. Det var en trisslott jag inte vann på. Gratis kuponger till MC, hahahhaha som hon fick på posten hahhaha hone  fet. Och en stoor ask av TOFFIFEE.. va gott. när jag kom hem. Hade leyla tydligen varit här, för hela vardagsrummet var fylld med ballonger och serpentiner. Nästan alla ballomger hade nått skrivet. haha hon e så fet.. tro mig det var överaskning. haha. Några kommer sen till mig vi ska vara här lite sen dra ut elelr nått. Hopaps det blir roligt.


Igår var jag ute med galningarna i gbg. VI skulle ju äta på en restaurang. och det gjorde vi också. REstaurangen BURGER KING. hahah vi hade svårt att bestämma oss asså, och där vi ville gå in antingen så var de fullt, eller åldergräns, och jag skulle inte gå in utan mina kycklingar.. imon sätter jag in bilderna från igår..






Hamidita





När jag var 11 ungefär, i Frankrike



HAhaha, i sannarpskolan när jag var 16.



17 år. Och Okammad haha

Ki Dit mie!!

Sitter på fotolektionen, lyssnar på Magic System, asså dem är bäst, man får sånn lust att festa. Istället för att sitta och jobba, sitter jag o kolla på vilken restaurang jag ska äta med mina kycklingar på fredag. hittade några men dem var fett dyra.. VADÅÅÅDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag fyller år. haha, nä men vet inte. kanske blir MC hahhaha skojar. Rebecka får hjälpa mig att leta.  Jag hade tänkt mig hard Rock, men jag vet inte om kycklingarna få gå in på kvällen. Men jag får anpassa mig till dem ;).
Hoppas jag kan åka till hstad på lördag. Träffa min Rasputia, saknar och festa med henne. Nu ska jag jobba lite.. Bye bye




Minnen

Lel la in videon för några dagar sen, så kan jag med titta på den och skratta eftersom hon har alla våra flipvedeos hemma. Verkligenn sköna minnen vi hade det bäst, vi hade det roligt som fan haha, vi har kanske över 50 videos haha, så nu ska jag sätta in 1 av dem





HJÄLP

Fan dagarna bara går och går. fyller år om 6 dagar och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. På fredag tror jag i alla fall det blir middag, med mina skitungar här i gbg.. Dey blir roligt, man skrattar i alla fall med dem och dem är överdivet softa att vara med. På lördag när det väl ska vara något, vet jag i fan, har ingen ide, om jag ska till hstad, eller stanna här och bara ut på klubb, eller hemmafest hos bessis kompisar, eller bara vara hemma och ta det luungt det är inte så att 19 är så viktigt. Men ändå vill göra nått, fan kan nte bestämma mig. Vill dra på strippklubb, men shet kan inte vara på alla ställen samtidigt. Jag får nog bestämma mi i vecka. I lördags va det en katastrofdag. Turmässan var rolig, men varmt också. Sen stack jag till Ritta o Carro, o jaa vi skrattade o skrattade, sen skulle vi baka kladdkaka men va händer, vi åt degen haha. Och carro o jag alkisarna drack vin haha igen.


Turmässan.
Johanna, Felicia( felilas.blogg.se), Fato och ME


Söndagen har jag bara tillbringat med djävulen (beessssii) här hemma. Vi åt Mc, vi oddsade, kollade på fotboll, spelade poker, lagade mat, hahah det var länge sen vi umgicks haha, nu när vi bor tillsammans ses vi mindre än när jag bodde i hstad och han här i göteborg. Men det e skönt, vi sover ts varje dag i alla fall. :) slipper sakna honom.
En grej jag e riktig orolig över, är min skola. Jag går dit, det är roligt, jag klarar mina prov, men undrar hur länge jag kommer orka göra det. Börjar redan få ångest, fan jag borde vara gift nu, ha 2 barn och ha värsta huset. HAHA just kidding, vi softar och tar det lungt, Jag o bess ska festa och resa jorden runt, det planerar vi i alla fal.. ;) nu ska jag gö varm oboy, kl 1 på natten ja, inte trött, plus kan inte sova utan min man, som är ute somewhere..




I skolan här om dagen.


Tröttttt

Orka vara ensam. haha e hemma helt själv allt är släckt känner mig som ett spöke. Hade en konstig dröm idag. haha någon konstig man jag aldrig har sett förut var min pappa. ganska kul.
Just nu vill jag bara ha på mig klack, ha en back öl och bara dricka, inte ut eller nått bara dricka haha. en fredag ensam.. ROLIGT!!!
Var med Carro, Ritta och deras kusin i stan, vi gick och åt på mc, sen åkte vi hem. Man skrattar så mkt med dem alltså. Men lilla becka e injte här. saknar henne. Hon åkte på läger hahahha, hon e så kristen av sig. Sitter fortfarande och lyssnar på Akon låten. asså jag tröttnar inte, men det kommer en dag jag inte kommer orka lyssna på den mer, eftersom jag lyssnar på den så mkt. haha. Nu ska jag sätta in lite bilder på när jag var yngre hahahah det låter som om jag e 40.



gammal gammal

I står för min älskling Iversson, som bessi har försök att få mig att hata, men ba för att jag inte pratar om han längre betyder det inte att jag inte älskar han ;)




När jag började första året på gymnasiet, på riktigt då, då var jag 16 som man ska va när man börjar 1 hahaha



I Miami med syrran

Just rock with it

Shet vad jag e lat. hemma ligger  sängen, gick inte ens och jobbade. Min fot gör ont hehe. Solen idag dödade mig faktiskt, här i sverige blir man van vid kallheten,  men det var skönt med lite sol fast jag frös ändå.. Som en kyckling utan fjädrar haha jag svär.  Klassen har fan utvecklats lite, nu pratar man lite mer varann efter ett halvår, det e klart man har sina homies i klassen men känns skönt att man har blivit tajtare.. Ida kom Nancy till skolan, damn jag har saknat henne, hon ångrar att hon slutade..... I told You, jag ahr alltid rätt ;)..

KONVICT....... OMG jag har fastnat i en låt riktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt mkt.. I JUST LOVE THE SONG.. så klart med min lilla neger Akon. och Styles P MY LIFE heter den, och japp min nya favorit låt haha... Jag e inte som becka.. varenda låt hon har på mob e hennes favo-låt hahaha hon har 99 stycken.

Snart fyller jag år, fan jag känner mg gammal, bara för jag umgås med mina älsklingar som är 92or, jag har alltid varit barnslig, men damn det känns som jag e 15 igen. Har typ gjort min önskelista, kommer typ inte få nått från den, men det e skönt o drömma ibland hahaha.
Jag vill  fylla 21 och stanna där, bästa ålder. VEGAS BABY...
Prata med Lel innan, asså hon är så jobbig, hon har satt in nått på Youtube, en video haha. Men kan inte se den än, imon eller nått. Nu ska jag laga mat tll min man som alltid e hungrig. Fyfan, jag börjar trivas som hemmafru fast det inte e så hmla kul. Men vad gör man inte för kärlek. OCH nej Rasputia jag har inte lämnat dig, ba tagt en paus från dig eftersom du e för jobbig  som jag tror ana med tycker ;) LOve you Anyway


Saw my life I could fight like a solider
Hustling was another mode a
That I can use to survive
Even though they said it ain't right
So tell me where were you when those nights got colder
The day I thought that it was all over
As you can see I survived
Made the best of My Life





Some fun pics



HAHAHA HAHAHAHAHA mi Amor jag ÄLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR DIG,


Bandidas

Jag o lel snackade i 2 timmar igår kändes det som. det var länge sen. JAg skrattade en timma sammanlagt, hon e fucked up i huvudet. Hon och Ana är utan mig i HAlmstad och planerar massa grejer haha UTAN MIIIIIG, asså ingen fest inget sånt, vi har våra specialiteter haha. BUsaaa.  Men i alla fall. nu ska jag gå från lektioner :)



Fredagen den 13

Idag har det faktiskt varit lite jobbigt. JAg sa ju att fredag den 13 är fucked up. Jag åkte till skolan vid 12, men vaknade 3 gånger i natt, hade sjuka drömmar, så jag vaknade ganska ledsen och arg. Sen var det redovisning, pratade om Juventus det känns som om det är det enda jag följer riktigt. Hade inte tid att lära mig nått nytt om något annat så jag fick improvisiera, det gick ganska bra tyckte jag men inte läraren haha, borde haft bilder och sånt tyckte hon då. annars innehållet var bra.. Jag tror inte att hon tyckte det var intressant hahaha, vem bryr sig. kom hem, hade en jätte bra stund med Bessi, som sen förstördes..
Dagens otur var att jag skadade min fot med en dörr, det kändes som om den bröts, men det gick bra haha kan gå nu men den e svullen fortfarande.

Efter en stund av ensamhet kom Rebecka o Carro, som vanligt ska dem få mig att skratta och tänka på annat än bekymmer. Livet är för kort :) Sen kom lilla RITTA ***** haha som tog med sig vinflaska, vi satt här o drack jag o carro bara. Alkolisterna haha. men vi blev inte fulla, ba drack för o glömma ;) i alla fall jag.  Men jag hade det jätte trevligt, Dem gjorde mig glad, dem lyckades hehe. Nu ska jag nog lägga mmig, vinet har gjort mig trött.
Det var inte så mkt olyckor idag. haha men det räcker med min fot tycker jag.. TAck Guys för allt idag. Bra att veta att jag kan jobba mig på er när jag e ledsen hehe..






SKolan

Är i skolan nu, har ett uppdrag att göra. Vi ska yani spela teater, haha det kommer bli kul att se. Tyvärr är jag inte med galningen rebecka, men hoppas hon skämmer ut sig såjag kan skratta lite :)

Här är lite blandade bilder..



HAmida innan operationen ;)



Fick dem av Bessis mamma, jätte söta till sommaren



Fick dem av Bessi, älskar hur dem sitter. Från Bianco



Jag för 3 år sen. hahaha, jag samlade på bandana hade i alla färger nästan, har tappat bort alla.


En usikt


Photo lektionen som jag inte har vatt på 3 år. Svenska mässan i bakgrunden

RSS 2.0