Halmstad...

3 år sen jag skrev nått här, jaghr itne ens haft tid för nått. plus jaghar ingen data. den har ju gått sönder. Åkte till halmstad igår, så nu e jag här, jag fick sån flipp jag tröttnade på Gbg, men måste tillbaks idag eftersom jag har nationella imon och åp onsdag ska vi till varberg, till nån konstig skolan.
Åkte mest för lille brossan saknade han som in i helvete och han mig, hahaha Så han gick inte heller till skolan och hät med mig, Vi ska kolla på en film. DEt e helt otroligt hur han har växt, nu kan man prata med han om allt möjligt, han e inte jobbig, han gör sin oboy själv, OMG,..
Igår va jagmed LEL och FAt. Lel jäveln somnade efetrsom hon skulle jobba plus hon måde inte bra, så jag va med Fat och pratade om bröllopet, Shit kan inte tro hon gifter sig snart.. BÄÄst. va roligt jag kommer att ha.




skit länge sen

Upptagen

a, som ni kanske har märkt så har jag varit tvär upptagen. Massa plugg, massa skit. Den senaste veckan har jag bara varit med diana. HAr inte ens träffat mina älsklingar från frölunda. Känner mig så falsk fan. Men ska dit snart, så fort jag kan.Idag vaknade jag,gick inte till skolan o imon studiedag.så ska sova heladan, eftersom jag redan har städat med bess. han mår bra föresten,fast lika jobbig som vanligt.
Jag har gått upp 2 kilo, nästan inget,men det e nått hahahaha.
Igår va det Morsdag i CUBA,,så Grattis alla mammor.. Nu ska jag titta på tv tills Diana har nannat Laurita...PUSSSS


CUBA

RSS 2.0