Låtar som betyder

  1. Longing for - Jah Cure....... Min o Bebis låt
  2. Heartbroken - T2.......Min o Lel + påminner om sommar 2008
  3. Todavia - La Factoria...... Min o Auroras låt
  4. Mi tierra - Gloria Estefan.....MIn o Mosters låt sen jag var liten
  5. To your arms of love - Jah Cure...... Älskar den 
  6. Leather so soft - Lil wayne...... Lyssnades mkt när jag o Bess träffades
  7. Miss U - Aalyah......Påminner när jag ,Aida,Carro O Eli brukade umgås mkt
  8. Beautiful - James Blunt......Min lillebror älskar at sjunga den och jag älskar att höra honom.
  9. Wicka - Alfa Blondy......NI ska bara höra bessi sjunga den, DAMN.precis när vi träffades han fick migg att dö av skratt
  10. Marijuana - Richie Spice......Påminner när jag var i Amsterdam med gullet, vi hade det tvär kul.



Hemma hos bebisen vi varpå bio idag. Pride and Glory. SKIIT bra film, rekomenderar till dem som gillar gissa vad som ska hända och vem som är the bad guy på filmer. man måste gilla sitta ner och få ont i rumpan med för den är 2 timmar och 10 mi lång, men det var värt att få ont i rumpan..Sen stack vi hem till han, hade vår egna lilla fredagsfest med Öl och musik + lyrics, så vi satt och sjöng och rappade lite, kul tills han kritiserade mig hahha. Men jag tar alltid extra illa upp. eftersom jag är så "känslig". Nu sitter jag här och dricker RED BULL. damn nästan 4 på natten och
jag vill ha mera energi. Sitter och tänker på en kille jag såg i vagnen. HAHAHAHHAHA. största glasögonen någonsin, men skiiit söt.. Nu ska jag yani  "sova"  med bebisen. PUSSS HEEEEEEEEEEEEEEJ

Misss uuu


Tvungen

Alltså han e så söööööööööööööt, var tvungen att lägga in det här. jag o bes brukar alltid skratta åt han här.. hahahha




Bilder

Sitter hemma tråkar som fan. inget på tv och absolut inget på datan sa sova snart mkt att göra imon,


Longing for

jag o bes



Only you can make me feel, just like a king
Love you give to me so real
Makes me give in



Bilder från legnas kalas










Helgen

Jag hatar fredagar alltså.,måste åka 30 min till skolan bara för en lektion. svenska, men hon ger så mkt prov och grejer att man måste komma på hennes lektioner annafrs ingen chans att man hänger med. Efter skolan träffade jag becka vi skulle in till stan och fika, men det blev MC istället. vi åt och skrattade åt en stackars tjej som grät. hahaha mitt i mc och 50 andra tröstade henne. Efter det kollade vi lite affärer, och så klart windowshoppade haha. Hittade en tvär fin tröja på broklyn men köpte inte den, vet inte varför istället köpte jag en tröja på rutm .m.fl. the pink store ;) Efter 100 affärer oh mat stack vi till buterix, dog av skratt av sakerna som fanns där. Vi passade på att testa en peruk, man fick inte testa egentligen men beckerish tjatade till sig en. Sen träffade vi bessi en liten stund typ 5 min och sen drog vill till frölundish. Vi träffade några av rebeckas kompisar vi softade ute bara skrattade och käkade oss mättta på godis. dem va feta faktiskt.
Lördag..... Bessi vaknade tidigt och stack o klippte sig med ali, dem snyggade till sig eftersom dem skulle träffa snyggingarna Hamida och Rebecka, vi stack för att bowla men det fanns ingen plats, tack gud för det ahde vatt jävligt tråkigt hahaha. Istället tog vi taxi för att spela Go-kart, ingen orkade med vagnen eller jag menar the guys, AA då körde vi gokart. Ali kom 1 jag 2 Bes 3 och becka 4. hahah ändå om jag kom 2a jag var bäääääääst som jag körde mannen hahah becka var skit seg jag såg inte henne, lilla sköldpadda. och bes likadant jag körde förbi han 10000000 gånger hahaha (K).. nä men det var jätte kul.
Jag och rebecka ska färga oss blonda, jag ser ut som en transa men ska gö rebecka sällskap




 












Sorlig dag

Igår var dagen rolig, men sorlig med. var hos läkaren dem dödade mig fan. Dem stack mig 2 gånger och dem som känner mig, vet att jag haaaaaaaaaaaaaaaaaaaatar sprutor. Jag grät,,, jaappp gräät pinsamt. Sen stack jag till Becka, det var det roliga då. Vi lagade mat. misslyckad som FAAAAAAAAAAAn men v åt det och njöt. sen stack vi ut, tvär kallt va det i alla fall. becka, caroline och jag vi satt vid en kyrka och luffade o luffade lite till. Sen stack vi till mc, vi mötte carros syrra, så åt vi. A carro hon pluggar frisör så hon ville ha lite försökskaniner hahaha. japp mannen hon klippte miiiiiiiiiiiig. jag har kort hår nu, undra hur det ser ut när jag har krulligt. Men jag gillar det mina toppar var svinto. nu sitter jag i mitt stökiga hem och orkar inte göra något, skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit hungrig, va jobbigt det e o bo ensam. ska hem till bess snart, då får han göra nått o äta. hittade lite bilder så ska lägga in dem. Från förra året




jag o gabi


me and tyson



För jag har tagit studenten ;)


Din biljett ut i världen

Sitter i skolan och inte gör något, vettigt. Vi har haft värsta sovmorgonen idag. igår. och förra veckan. et har varit skönt men jobbigt att ta sig til skolan. Vi börjar 2 idag men jag väntar på bessi som ska komma.
På torsdag ska vi åka skridskor jag har iinte gjort det på kanske 5-6 år. Helt sjukt jag e skit skraj. Men tyvärr får inte Rebeckerish hänga med hon har varit olydig hahahaha. Varför ska hon alltid bråka med lärarna för. Idiot. men vi ska ändå få in henne på nått sett hahaha. Tänker fan inte åka utan henne. Tråkigt vill släpa henne genom isen hahahhaha.
Igår hade jag tvär kul med BEsman vi fick värsta skrattanfallen. han e sjuk.. Köpte nya skor här om dan. stövlar. tvär fina. haha jag, rebecka och Bessi gillar dom i alla fall. Det e det sm är viktigast ;). så igår köpte jag en jacka. BLÅÅÅÅ omg marinblåå. dene  inte värsta men jag fastna för den. MAmma var här i helgen Legna fyllde år. Vi hade det roligt. Sen gick dem ut på club och jag gick hem till Bessi. Bilderna får jag lägga in nån anna n dag...Vill åka till Halmstad i helgen men vill gå ut här, men galningen med, få se vad som händer. Här e 2 bilder från nyår har mer men just nu har jag inte tid och sätta in dem.. Såååå Woh Woh Woh.. saknar Rasputia och Kräftan.



jag lel och joseph hahahaha

Jag, Lel röker cigarr, Joseph vet i fan haha

Bes och Seyhan :)

Bessi och Galna Seyhan .. Kärleksparet

:)

HAHAHAHAH. Vilken bild!!!! Love u F

vi

HAHA, Love U, no comments ;)

SKOLAAN

SItter i skola har datakusnkap, den ska rebecka sitter brevid mig o lyssnar på musik man vill bara slå henne. Somnade 5igår, vakna 8 sitter o somnar på lektionen, det e ba jävla rebeckas röt som håller mig vaken. Nu måste jag fortsätta jobba.


rehaaaaab


Här har vi REbecka


RSS 2.0