Vännen

Vad heter din vän.? Leyla Tattigyougurt

Hur länge har ni känt varandra.? Sommar 2007
3.Är ni nära vänner.? ja fyfan vi e systrar
Älskar du denna personen.? Klart, she is the man ;)
.Vad är erat roligaste minne.?  Alla våra flip video, och Los Nyhem
.Är ni ofta med varandra.? Inte nu eftersom jag bor i gbg, men alltid när ag åker till Halmstad
Har du sätt personen skratta.? ÖÖh aa, varje dag
Har du sätt personen gråta.? javisst
Har ni festat i hopp.?  Japp, bästa festerna
Har du sovit i personens säng.? OOja, med henne också ;)
Har du tyckt om Henne/honnom mer än som vän.?  HAHA ja i min dröm
kan du lita på personen.?  ja, det har hon visat mig
Har hon/han någonsin svikit dig.?  never
Hur lärde ni känna varandra.? Vi hatade varandra, men vi lärde känna varandra, genom en annan flicka på hennes födelsedag, hon bjöd båda 2. Och vi började älska varandra direkt.
Vad är det bästa med denna person.?!  Att vi är otroligt lika.



Det fixade sig!!

Det fxade sig, det gör det alltid.!!! Jag o Beibis e sams igen. Trots att jag var ensam alla hjärtans dag, lovade ha att göra en lite alla hjärtans dag för bara oss 2..
Pratade nyss om juve med Bes. Nu när jag tänker efter,, JAG GILLAR DEm, efter ett tag man har följt ett lag, läst om dem och fått höra om dem varjeeeeee dag, asså man börjar gilla dem. Det e sant Juventus är nåt spec. Det e kul att kolla på dem, dem är snygga och dem är  BRA. Dem spelade lika idag mot Sampdoria, men vi vet dem äger ändå..I alla fall ska kolla på sex and the city filmen nu.





SHEt

Allvarligt, nu kom jag på att jag verkligen inte har nått att göra. TV??? äää nej, skit tråkigt, datan ännu tråkigare. Jag skulle lyssna på Techno. Det slutade med att jag lyssnar på såna lugna, döda, smörjiga låtar. Roligt, jag blir inte ledsen jag blir bara mer sur, vil slå sönder nått men vet inte vad, haha ångrar mig alltid sen. Tänkte städa men det finns inget att städa, bara rummet och det e tråkigt att städa här hahaha. Sitter och kollar på boplats och hoppas på att få lägenhet snart. Då har jag i alla fall mindre och bekymra mig över. Ulises ( min pappa) åkte till Cuba idag. Som vanligt ska han vara så mystisk att jhan inte säger nått, han sa det igår wow...  Undra va min mormor gör nu. kl e typ 5 på dagen där borta. Tänkte göra det romantiskt för mig själv, hahahha men jag har inte ens ljus hemma, såå FUCK ALLLLLAA HJÄRTANS DAG.. jag får ta det som en hel vanlig tråkig dag.  Faktiskt nu blir jag sur..


You got  friends
Well I got homies
But in the end it's still so lonely

You wait a couple months then you gon' see,
You'll never find nobody better than me

CRAZYYYYYYYYYYY FROOOOOOOG

No need to fight against my feelings
Because the life is not depressing





Alla hjärtansdag


WHAAAAAAAT The FUUUUUCCCCKKK!!!!?? tråkigt tråkigt. Hemma nu ensam, vilken dag asså. Rebecka räddade mig idag. JAg vaknade och som vanligt jag o bessi var inte på humör, så tillsammans gjorde vi inget, han stack till sina kompisar och jag stack emd Rebecka till stan. Vi fikade på Franks där hennes kompis jobbade, tyvärr kommer jag inte ihåg hennes namn :(. Sen stack vi hem bara. köpte en blomma till hennes mamma. gulligt, MIN MORSA är i halmstad med min kusin och hennes man, Klart är Patte, hennes man med.!! dem har säkert jätte roligt, SAknar min fru LEL i alla fall. vi brukar tycka sånna här dagar e deprimerande, men kul för dem som ha det bra....
Imon blir det soft dag, haha med det menar jag sova tills 4 som jag gör varje dag. haha så alla dagar e soft dag för mig. Måndag är det skola igen.  Har massa läxor att göra, men mannnennnn jag har inte huvud att göra dem. Inte för att jag inte kan, men orka tänka liksom.
Nu ska jag ba lägga mig och lyssna på TECHNOOOOO, det e så skönt när man är arg
TACK BECKISH FÖR FIKAN


HOMEE

Hemma i Frölunda nu. sitter här med Bessi the devil. Han sitter och kallar mig satkärring. Damn han e skitjobbig. Idag var vi och handlade,, ajoo vi ahaha det var till oss men han föräldrar betalade sooooft. Sen kom vi hem. inget har hänt.
Saknar mami och Gabi ba!!Shet e pissig men The devil e på toan.


Tjenaaa

Sitter forfarande hemma hos bes. vi gick ut innan en stund och promenerade och pratade lite. Sen gick vi till Neron och besökte Manilla och Liam. Han har blivit jätte fin, ända sen han föddes har han varit det. Riktig gulleplutt. Sen kom vi bara hem, snackade med min Beckis i 40 min, eftersom hon är i Norrköping. vi har saknat varandra haha. jag har ätit. Så nu ska jag kolla på en film. OUTLANDER.. om vikingar och sånt. det kan vara fet, hoppas jag inte somnar bara. Sandra har lagt in lite bilder på oss, så nu ska jag läga in dem här. Dem är från båtmässan.



Black Cheap



Rebecka grottmänniskan.





Helg Helg..

Damn, va soft helg det har varit ändå.I fredags passade jag min lilla syster. vi kollade på film och hon målade mina naglar, hon e skit grym.Efter åkte jag hem till frölunda. Helt ensamt var det där. bessi var hos kompisar undra vad han gjorde, aa. helt plötsligt ringde han, vi ska ut på club. jag tänkte jippppiiiiiiiiiiiiii äntligen. NI förstår, vi har bestämt att vi inte går ut utan varandra om det händer ja, det måste vara stoooort undantag.. Så vi stack till razzia, ungen åkte bil, medans jag fick ta bussen med mina högklackar och 50 fulla tjejer som gapade rakt in i örat på mig. jag var så suur tills dem sa att jag hade söta skor. hahahaha. Vi fick stå i kö 10 min ungefär. det var ali, mirzan och några till jag inte kommer ihåg namnet på. Plus en tjej jätte trevlig.  När vi kom in aa. ni vet det känns alltid konstigt, men efter vi började dricka lite blev allt bra. träffade DEMBO, så klart haha vart e inte han liksom??. Men det var soft,träffade några från skolan och så. Som vanligt, ska jag o Bes alltid bli sura på varandra men det gick över snabbt.

LÖrdag, var vi bara hemma, tills ungen stack och lämnade mig ensam hemma igeeeeeen.. DAmn jag hatar vara ensam. BEckis var på fest,så jag träffade inte henne, men jag stack till stan och av slump träffade jag kussen. feeeeeeet. trodde jag skulle få vandra ensam. haha alla var just upptagna i lördags. Var med kussen på stan softade,skrattade, sen träffade vi Diana. Ja du. Bebisen hade inga nycklar hem, så då började han spela offer haha. så jag fick gå och öppna till han. jAg svär han e bäst på att spela.

Söndag, tråkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig dag. städa, städa + städa ännu mer.

NU sitter jag hos Besss och väntar på han, han e på möte nånstans, om han inte e och träffar nån tjej. HAHA SIKE... Tror jag inte. När han kommer ska vi nog handla till hemmet. Sen vet jag inte. Vara hemmafru SOM VANLIIIIIIIIIIIIIIIIGT. LOv nu tråkigt. Vill åka till hstad men ändå inte. Vill ba träffa LEl och Eli, mamma och GAb. JAJAAAAAA jag tråkar ut mig själv nu. Bye ska kolla på en film tills bessi kommmmmmmmmmer...
PUss HAAAAAAAAAAAAAJ


Partyy

!!

This life is a bitch.
I keep falling and falling
And i can hear the devil calling

Herrejesus!!!!

Äntligen kan jag lägga mig och vila, hela dagen har varit stressigt. Först mässan, som tur va kom inte klassen vi skulle guida så vi fick softa lite idag. Sandra beckis och jag tog massa bilder inne i båtarna, idag när man var som fulast ;) SIKE.. jag e alltid sexiiig haha. Sen kom man hem vid 1 softade i 2 timmar sen fick jag springa ner till vagnen för att jag skulle lämna några filmer och hinna med bussen till jobbet efter. det var kaos, så ut som om nån jävel jagade mig. Det var lite jobbigt på jobbet idag. Vi fick göra så mkt, och det var inte så många barn, men dem var jätte duktiga idag. Ryggen värkte som fan eftersom jag bärde runt på en tuuuuuuuuuuuung väska.. Damn som om jag hade 100 stenar i den. Efter jobbet, kom jag hem och jag var såååå trött så jag satte mig med jacka på och skor, tog inte ens av mig väskan. så satt jag i soffan so men idiot, 15 minuter. Sen jag ba, fuck it jag ska städa, jag var så arg och det gav mig adrenalin. städade hela mitt rum. Det var som om det hade slagit ner en bomb där, kläder över allt, godis,skor, trosor, kalsonger allllllllt. Jätte äckligt faktiskt....... Så japp jag städade tills 10 över 1, från kl 9. Ni kan förstå hur jag mår nu, som en rostig cyckel.:D. Imorgon blir det vanlig skola. har itne saknat nu när ja tänker efter, jag föredrar att jobba, men vad ska man göra när det inte finns jobb,?? japp då ska man plugga. Jag gick ner till shell för 10 min sen, tog med mig en kniv, Jag gillar knivar men det var inte df jag tog med mig den. hahaha jag var skit rädd, det bor massa alkisar här i frölunda, man vet aldrig.och nej jag tycker om mig själv för mkt för att jag ska råka illa ut. :P. Japp men nu ska jag slaggish. Blunda, drömma, damn det bästa som finns. PLus fräsht rum.. HMMMMMMMM PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.. Och ja rebecka, jsg kommer att sakna Mässan.. PUsssssss
GOd Night people



Rostig CykeL

Bilder













AVIIIIS

Morgontrött...

Vaknat för en timma sen typ, asså det e såå jobbigt. jag älskar att sova. Men nej Rebecka ska ringa och väcka mig, och jag som drömde så sött. ;). Nu har jag skit bråttom,. för jaa rebecka igeeeeeeeeeeeeeeen och jag ska mötas nere vid busssarna om 10 min. Idag blir det mässa igen, damn det börjar bli jobbigt nu asså, och sen jobb. KILL MEE!!!!!!! jag ba hör baby snarka i rummet, så gulligt. Aja bye bye.....



Girls

Idag var det jävligt jobbigt att gå upp, jag sov så skööönt. plus jag o bes var uppe jätte länge kollade på en film. The Brave One = tvär bra film. Diggar kvinnan där asså. Fett synd om henne också. Var och guidade på båtmässan idag, som igår, fast idag gick det mkt snabbare men det var tråkigare. Båtarna är överdrivna.. dem är så heta och lyxiga. ska ta med bessi dit. Efter mässan gick jag o beckis till stan vi mötte Kino och Nancy, vi satt oss på Vanilj och fikade. Sen kom Ritta. Skit feta tjejer, vi hade tvär roligt. ba skrattade åt historier." Det luktar brinn "hahahahha den var bäst. Nu ska jag ta en dusch luktar blöt hund hahaha, sen ska jag nog till bessi äta mat fan, gott, orka inte laga något. Jag svär man ska inte flytta ensam, skiiiiiiiiiiiitn jobbigt.




Bilder från Båtmässan



Beckis och Sandra






alla dem barnen där bak guidar vi.

båtm

Nathalie, Daniella, Nan och jag

Båtmässan

Nan and me. Våra näsor damn hahaha


Hot,HOt,Hot



yria.se

Detta är min stil. Loveee iiiiiiiiiit
Från  www.yria.se

hoodboyz.de


Är dem inte hetaaaaaaaaaaa.
Från www.hoodboyz.de




Båtmässan

Nu är jag hemma,  har varit hela helgen hos bessi, det har varit tvär soft att komma bort från ensamheten här hemma. Det bästa med helgen är all god mat jag har käkat. Skulle på kurs idag kl 10, men jag och bessi la oss kl 5 på morgonen, så nej fick skicka mail och säga att jag inte kunde komma. It's not that I'm lazy
I'm just crazy. Vi satt o fulade oss hela natten. Köpte ett par byxor i fredags på gina hittade dem snabbt. Bara köpte de utan att ens tänka, haha
https://www.ginatricot.com/#/product/25426058...
Imon blir det guiding på båtmässan, Det ska vara skiit roligt, eftersom jag aldrig har varit på en mässa där. Och nu ska plöstligt guida skolor och allt möjligt. Proffsigt :P . Vi ska vara där från 10.00 till 14.00,  måndag, tisdag och onsdag.
Bess ska börja träna imon, ska bli spännande att se honom om ett halvår. jag ska med börja träna men jage så smal att jag får ta det lite lungt så att jag inte försvinner. Jag tror det blir gymmet Life i stan eller Friskis och Svettis i stan med. Få se hur det blir. Nu ska jag duscha i alla fall, kolla vad jag ska ha på mig imon.                                


                  BEEES                                                       

RSS 2.0