"Folk skulle ha me fritid, om det inte var för alla fritidsaktiviteter som tar tid." - Peg Bracken

Ja, det har hänt mkt det sista tiden. bebisen har varit i Albanien coch Kosovo, jag har fått jobb på hotell, inte bara sommarjobb. ;)... Jag har varit sjuk, haft tandvärk och värsta allergin, men nu e allt bra. Hemma själv i hammarkullen, eftersom bess är hos Moe och hans föräldrar är utomlands...

Fan det var varmt idag lite, när man itne satt på moppen. Jag o bess åkte med moppen till angered och åt Mc, sen åkte vi runt på såna övergivna vägar. haha vi såg kor och hästar det var roligt.. 
Nu ska jag ner och spela lite fifa, försöka  vinna över manchester, det går bara inte haha... BYEEe



Gjorde ett test....

Din personlighetstyp:

Sällskapsmänniskor som älskar att roa sig. Deras goda humör smittar av sig på omgivningen. Lever för stunden och älskar nya upplevelser. Ogillar allt teoretiskt och opersonliga abstraktioner. Vill vara till nytta för andra. Tenderar att vara händelsernas medelpunkt i sällskapslivet. Förnuftiga och praktiskt lagda.

 

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, konstnärer, säljare, lärare, personalvetare, socialarbetare, förskole- och dagispersonal, kläddesigners, inomhusdekoratörer, konsulter, fotografer, musiker, personalchefer, kontorschefer, coacher, fabrikschefer, livsmedelsarbetare, receptionister, rekreationsarbetare, religionslärare.

 

Personlighetstypen passar mig faktiskt haha,..



Kommentarer
Postat av: victoria

äntligen har du fått igång bloggandet lite? =p



joo riktigt vidrig gubbe! ork asså! FYYY!



kan egentligen inte så mycket om Barca, skulle tippa på att centrala delen är ganska fiesta all-night-long. sedan om man bor lite utanför så finns det mer strand och så?

eller äh vill inte sitta lura dig... vet ej riktigt hehe.. men bara kolla upp det vetja!



2009-07-26 @ 17:01:22
URL: http://bogere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0